«وقتى دلارهاى نفتى را به ریال تبدیل مى کنیم تقاضاى کل اقتصاد بالا مى رود، واردات کالاهایى که قابل وارد کردن باشند از جمله تولیدات صنعتى و کشاورزى گسترش پیدا مى کند و این به کاهش قیمت چنین کالاهایى منجر مى شود و براى تولیدات داخلى مضر است و از طرف دیگر قیمت کالاهاى غیرقابل تجارت مانند مسکن بالا مى رود و به این ترتیب ضریب کل تورم در کشور افزایش پیدا مى کند و این به ضرر تولیدات داخلى، طبقات محروم جامعه و صادرکنندگان کالا است.»
«در همان جلسه به آقاى رئیس جمهور گفتم شما فقط قدرت اجرایى دارید ولى تمام امکانات در اختیار شما نیست و سیستم با شما همراه نیست. مثلاً کمبود ده میلیون تن سیمان را چه مى کنید که آقاى احمدى نژاد پاسخ داد، وارد مى کنیم. اما من گفتم ظرفیت این همه واردات را نداریم و به روندى که اصطلاحاً به آن دموراژ مى گویند منجر مى شود و همین اتفاق هم در سال ۵۲ رخ داد. وى گفت: اگر در ۳۶۵ روز سال و به صورت ۲۴ ساعته سیمان وارد کنیم بلایى بر سر بنادر و حمل و نقل مى آید که در آن سال ها رخ داد و عملاً کشتى هاى حامل بار در بنادر مى خوابیدند و امکان تخلیه بار وجود نداشت.»
«اینکه تصور کنیم اتمام طرح هاى عمرانى به اشتغال مى انجامد و از محل درآمدهاى آن درآمدهاى مالیاتى افزایش مى یابد حکایت یک کاسه ماست و آب دریاست که اگر دریا دوغ شود چه شود، اما اگر بشود»
فکر می کنید این سخنان می تواند از زبان چه کسانی بیان شده باشد؟
۱) دکتر مسعود نیلی و هم فکران (معروف به تعدیلی ها)
۲) دکتر احمد توکلی و هم فکران (معروف به راستی ها)
۳) علی مزروعی و هم فکران (معروف به مشارکتی ها)
۴) چای داغ و رفقا (به چیزی معروف نیستند)
۵) هر چهار مورد درست است.
برای مشاهده جواب صحیح تر این جا را ببینید.
بازگشت
دیدگاهتان را بنویسید