• سمینار کاربردهای نظریه بازی در مدیریت

    سه شنبه دوم مرداد ساعت ۱۷:۳۰-۱۹:۰۰ یک سخنرانی با عنوان “کاربردهای نظریه بازی در مدیریت” در دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف خواهم داشت که آگهی آن را در زیر آورده ام. اسلایدهای سخنرانی را هم به محض آماده شدن این جا می گذارم. با دانشکده صحبت کردم که امکان ورود شرکت کنندگان خارجی هم فراهم شوند و قرار شد ۱۵ نفر برای افراد بیرون دانشکده در نظر بگیرند. اگر گذرتان به شریف افتاده باشد می دانید که حراست گاهی وقت ها گیر می دهد و لذا راه حل مساله این است که اسامی شرکت کنندگان قبل از سمینار در اختیار حراست قرار گیرد. لطفا اگر می خواهید در سمینار شرکت کنید ایمیلی به من بزنید. من همه اسامی را (تا ۱۵ نفر) جمع بندی می کنم و به دانشکده می دهم.

    پ.ن: شرکت در سمینار هیچ شرط و شروط و انتخابی ندارد و من اسامی همه دوستان را به ترتیب دریافت مستقیما به دانشکده ارسال می کنم تا جهت ورود هماهنگ کنند. آن عدد ۱۵ هم فقط به علت محدودیت فضای سالن است. در واقع سالن بزرگ تری هم در دانشکده هست ولی چون دوست دارم بحث ها دو طرفه باشد خواهش کردم که سخنرانی را در سالن کوچک تر ولی با امکان تعامل بیش تر با شرکت کنندگان برگزار کنند. البته این فقط یک سخنرانی عمومی است و امیدوارم که یک دوره ۱۶-۲۰ ساعتی نظریه بازی ها را از اواسط مرداد ماه برگزار کنم که خبرش را همین جا می دهم.

    پ.ن ۲: فایل اسلایدها و اسامی شرکت کنندگان را روی سایت گذاشتم. لطفا اگر ایمیل ثبت نام فرستاده اید و اسمتان در لیست نیست به من اطلاع دهید تا به لیست اضافه شود. به علت افزایش تعداد شرکت کنندگان سمینار به سالن “دکتر مشایخی” دانشکده واقع در زیرزمین دانشکده مدیریت منتقل شد.

    این هم آگهی سمینار

    کاربردهای نظریه بازی در مدیریت
    Managerial Applications of Game Theory

    ارائه دهنده: حامد قدوسی
    زمان: سه شنبه ۲ مرداد ساعت ۱۷:۳۰
    مکان: خیابان سهرورد، دانشکده مدیریت و اقتصاد، طبقه دوم، سالن سمینار گروه مدیریت

    بیش از نیم قرن از معرفی مفاهیم پایه نظریه بازی های رقابتی (Non-Cooperative Game Theory) توسط فون نویمان می گذرد. در این مدت نظریه بازی ها هم از حیث ابزارهای نمایش رفتارهای عوامل اقتصادی و هم از جنبه مفاهیم راه حل (Solution Concepts) و تحلیل تعادل توسعه یافته است. امروزه مدل های مبتنی بر این نظریه در حوزه های مختلفی مثل اقتصاد، فاینانس، روابط بین الملل، علوم رایانه و مدیریت یه طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. هر چند که نظریه بازی ها به دلیل طبیعت ریاضی و فنی آن کم تر در مدارس بازرگانی مورد استفاده قرار می گرفته است ولی به مرور زمان و با توسعه مفاهیم مشترک بین اقتصاد و مدیریت در سه حوزه مالیه بنگاه (Corporate Finance) ، سازمان صنعتی (Industrial Organization) و نظریه قراردادها و مکانیسم ها کم کم وارد دروس و مقالات علمی مرتبط با رشته مدیریت نیز شده است و در بسیاری از مدارس معتبر کسب و کار می توان آن را تحت عنوان دروسی هم چون تئوری رفتار رقابتی یا اصول رفتار استراتژیک مشاهده کرد.

    هدف این سخن رانی ارائه یک معرفی کلی و غیرفنی از نظریه بازی ها و برخی مفاهیم پایه ای آن و نشان دادن مواردی است که استفاده از مدل های نظریه بازی می تواند در درک عمیق تر مسایل مربوط به “تحقیقات مدیریت” و “سیاست گذاری بنگاه ها” مورد استفاده قرار گیرد. پس از معرفی برخی مفاهیم پایه در نظریه بازی ها و بحث در مورد رابطه مدل های نظری و تجربی در تحقیقات مدیریتی قسمت دوم بحث به موارد کاربرد این نظریه در مدیریت معطوف شده و در آن کاربردهایی مثل تحلیل رقابتی، تحقیق و توسعه، قراردادهای مالی، عرضه سهام، حاکمیت شرکتی (Corporate Governance) و طراحی حراج ها معرفی می شود.

    بازگشت
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا با فونت انگلیسی به سوال زیر پاسخ بدهید: *

درباره خودم

حامد قدوسی٬ متولد بهمن ۱۳۵۶ هستم و با همسرم مريم موقتا در نزدیکی نیویورک زندگي مي‌كنم. در دانش‌گاه اقتصاد مالی درس می‌دهم. به سینما، فلسفه و دين‌پژوهي هم علاقه‌مندم.
پست الکترونیک: ghoddusi روی جی‌میل

جست و جو

اشتراک ایمیلی

ایمیل خود را برای دریافت آخرین مطالب وارد کنید.

بایگانی‌ها